Om Mig
Jag bor nu i Shanghai sedan 2014 efter att ha bott i Hong Kong 4 år och Kuala Lumpur i 10 år. Jag älskar att laga mat. Lagar allt från tapas till tårtor till vardag och fest. 
Försöker förenkla för att ingen ska vara rädd att testa. Jag har själv ofta svårt att följa recept, lägger gärna till lite som jag tycker och testar allt nytt jag kan komma åt. 
Har passat på att lära mig laga asiatisk mat av vänner från olika länder. Blanda och mixa olika smaker får oftast spännande resultat.

The Bund

Spännande att bo mitt i en stor mega stad med allt vad det har att erbjuda.Här blir det mer gym än hiking för att hålla sig igång och långprommenader runt i stan. Mat att prova på finns i mängder, allt från enkel gatumat till fina lyxrestauranger. Att äta riktig genuin kinesmat är fantastiskt gott. Men lagar också mycket hemma med alla fina råvaror som finns direkt från marknader med lokala grönsaker, kött och fisk. 


Älskar mina somrar hemma på Ljusterö där jag kan laga mat i mitt stora kök.
Plocka bär, svamp och grilla ute i trädgården.

Uppvuxen i Täby men vår fasta punkt hemma i Sverige är jusst nu på Ljusterö norr om Stockholm. Underbart  att komma ut till total lugn och harmoni i naturen.

Min familj som består av Robert och våra tre stora underbara, Maria, Marcus och Tobias som får vara försökskaniner och testa allt jag lagar. 
Det bästa jag vet är att laga många men små rätter till middagar med vänner. 
Viktigas är att njuta av alla stunder, stora som små.


Bröllp i Italien juli 2116

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar