måndag 1 mars 2010

Lammfile' och sallad

Har man en lite större förätt passar det med en liten file och sallad. Avokado gjorde det lite matigare men man kan ju alltid lägga till bönor eller t.o.m. fler tillbehör. Lammfilen är ju helt otroligt mör, smälter i munnen. Ska helst inte kryddas för mycket enligt min smak.



Lite rosmarin, vitlök, salt och peppar fick räcka. Jag gjorde en balsamicoreduktion, nästan som crem. Det kan ju tom. köpas färdig.

Jag kokade ihop 1 1/2 dl balsamico, 2 msk Kikkoman, 3 msk brun farin, 1 tsk mushroom soya och 1 tsk dark soyasause. Den tjocknade när den svalnade.
Jag stekte fileerna i min grillpanna i ca 2 min runtom. Rev ihop en sallad och serverade med att ringla balsamicon över. Mumsigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar